Egy új szabadúszó platform, kimondottan a bitcoinerek számára

Megjelent az első olyan szabadúszó platform, ahol kimondottan bitcoinereknek kínálnak munkát, akik ennek megfelelően a fizetségüket is bitcoinban kapják.

A ma indult Plebwork egyedülálló platformot kínál a szabadúszóknak, hogy kapcsolatba léphessenek a Bitcoin-vállalatokkal, és közvetlenül a Bitcoin-tárcájukba kapják a fizetést.

A hagyományos szabadúszók (freelancer) platformokkal ellentétben a Plebwork kifejezetten a Bitcoin-közösséget szolgálja ki. Olyan helyet biztosít, ahol a Bitcoinhoz kapcsolódó készségekkel rendelkező szabadúszók részmunkaidős állást találhatnak a Bitcoin-térben működő vállalkozásoknál. Hasonlóképpen, a képzett részmunkaidős tehetségeket kereső vállalkozások is hozzáférhetnek a Bitcoinhoz mélyreható ismeretekkel rendelkező szabadúszókhoz.

“Egy olyan piacteret építünk, ahol a bitcoinerek együtt dolgozhatnak” – mondta Thibaud, a Plebwork képviselője. “Akár a Bitcoin-tárca öröklésén, akár az egyének oktatásán, akár a Lightning könnyebbé tételén dolgozunk, rengeteg emberre van szükség, akik együtt dolgoznak új dolgok kipróbálásában. Reméljük, hogy a Plebwork segíthet a bitcoinereknek ebben, miközben bitcoint keresnek a Bitcoinra építve.”

A Plebwork kezdőoldala
Dolgozz bitcoinnal bitcoinért!

A Plebwork elindítása egy jelentős piaci rést kíván betölteni. Korábban sok Bitcoin-vállalkozás olyan általános célú szabadúszó platformokra támaszkodott, amelyek nem feltétlenül feleltek meg az egyedi igényeiknek. Azzal, hogy a Plebwork a Bitcoinhoz kapcsolódó projektek számára dedikált piacteret kínál, reméli, hogy egyszerűsíti a szabadúszók megtalálásának és felbérlésének folyamatát, miközben elősegíti a BTC fizetőeszközként való elfogadását.

A Plebwork jelenleg korai hozzáférési szakaszban érhető el, lehetővé téve a szabadúszók számára, hogy ingyenesen listázzák profiljukat. A munkákat közzétenni kívánó ügyfelek meghívást kérhetnek, ami után ellenőrzik profiljukat. Ezzel biztosítják, hogy valóban kizárólag Bitcoin-vállalkozásokról van szó. Az olyan funkciókkal, mint a beépített számlázás és a BTCPay Server segítségével történő fizetési feldolgozás, a Plebwork zökkenőmentes platformot kíván nyújtani a szabadúszóknak, hogy bitcoint keressenek, miközben hozzájárulnak az ökoszisztéma növekedéséhez.

2020-ban már írtunk egy szabadúszó platformról, ahol ugyan nem kizárólag bitcoinnal kapcsolatos munkákat kínálnak, de a fizetés szintén BTC-ben történik. Sőt, mi több, a szabadúszók jutalma nem “csak” Bitcoinban, hanem a Bitcoin Lightning technológiáját használva érkezik az elvégzett munkájukért.

Leave a Comment